Nepomohla

Napíšte otázku
  • Juraj Holba
    28.09.2014
    Najrýchlejší spôsob je kúpa priamo u nás, kontaktujte nás emailom kedy by ste si približne chcel vyzdvihnuť liek a budete ho mať u nás nachystaný.
  • ALWebber
    02.06.2014
    Dobry den, chcel by som sa informovat, ci je mozne dapoxetin zakupit aj u Vas, alebo ci neviete odporucit, kde je dapoxetin najjednoduchsie zohnat (ak nie u Vas, tak idealne doveryhodna url, ktorej by som sa nebal zverit moju visa kartu). Postupil som frenuloplastiku, ale zakrok mi pri predcasnej ejakulacii nepomohol. Je to velmi frustrujuce. Dakujem za info.
    • Roman Sokol
      15.06.2014
      Kúpite aj u nás , s pozdravom RS
  • Marek
    02.01.2014
    Mne nepomohla, no aspoň ma neťahá, takže odporúčam. Chcem sa opýtať či je možná okrem antidepresív aj iná liečba, resp. či sa užívajú rovnaké antidepresíva na liečbu ako pri liečbe depresie, alebo sú presne vyrábané za účelom potlačenia PE a áká je ich účinnosť (predĺženie cca v min.) a nežiadúce účinky?
    • Roman Sokol
      19.01.2014
      Marek, existuje niekoľko liekov zo skupiny antidepresiv, tzv. Inhibitorov spätného vychytavania serotoninu, napr. sertralin alebo fluoxetin, ale primárne boli tieto lieky vyvinuté na liečbu depresie. Jediným liekom , ktorý bol špeciálne vyvinutý na liečbu predcasnej ejakulacie je dapoxetin- teda PRILIGY , dá sa kúpiť v Českej republike alebo v Rakúsku